Επίσημη ιστοσελίδα του 3ου Λυκείου Υμηττού.

Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο και ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο του σχολείου μας. Στις σελίδες του μπορείτε να περιηγηθείτε και να ενημερωθείτε για ό,τι συμβαίνει στο σχολείο μας. Θα βρείτε ενημερωτικό υλικό για τη δράση και τη λειτουργία του σχολείου, τη νομοθεσία, υλικό για τα διδασκόμενα μαθήματα, βιβλία για να διαβάσετε και γενικότερα απαραίτητες πληροφορίες για τον μαθητή και το γονιό.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ   

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΞΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...Ξ


Χρήσιμες Συνδέσεις...


Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών, γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής eregister.it.minedu.gov.gr του υπουργείου Παιδείας από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, ηλεκτρονικά. Ακολουθεί κανονική εγγραφή για κάθε σχολή ξεχωριστά έπειτα από ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

Εξαιρούνται, όσοι το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020 εισήχθησαν στις Στρατιωτικές Σχολές, τις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, τις Αστυνομικές Σχολές, τις Πυροσβεστικές Ακαδημίες και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων Κρήτης και Ρόδου, δηλαδή σχολές που εποπτεύονται από το υπουργείο Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη.Θέλετε να ενημερωθείτε για...


Παρακαλώ εισάγετε το όνομα χρήστη και το συνθηματικό σας.
Στοιχεία επικοινωνίας

3ο Λύκειο Υμηττού
Διεύθυνση: Ιονίων Νήσων 33-35, Υμηττός , 17237
Τηλέφωνο: 210-7613375
Fax: 210-7625375
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.