3ο Γενικό Λύκειο Υμηττού

  • Τηλέφωνα Επικοινωνίας
    2107613375
    2107625325
  • email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε  μαθητές  και εκπαιδευτικοί, να ψηφίσετε τις προτάσεις που προέκυψαν από τη διαδικτυακή μαθητική διαβούλευση στις 21 και 22 Απριλίου!
Η ηλεκτρονική ψηφοφορία έκλεισε!

Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας Στιγμές ελευθερίας εν πολιορκία


Οι διοργανωτές του προγράμματος ζητούν από τους μαθητές/τριες να συμπληρώσουν την φόρμα σχετικά με τις δράσεις που θα ήθελαν οι έφηβοι να βρουν μέσα σε ένα Μουσείο! Βρείτε τη φόρμα στο παρακάτω σύνδεσμο:


Συνδεθείτε στο you tube για να δείτε το τρέιλερ που ετοίμασε το 3o ΓΕΛ Υμηττού για τη διαδικτυακή γιορτή λήξης 2019-2020 στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος "Πόλη, παιδί, μνημείο". 


Ηλεκτρονικές Αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2021 – 2022.
Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. – ΕΠΑ.Λ. -Π.ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2021 – 2022, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
 
ή μέσω της διαδικτυακής πύλης
 
συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 18η Ιουνίου 2021 και ώρα 10:00 έως και τη 2η Ιουλίου 2021 και ώρα 23:59.
Ενημερωθείτε για τις ενέργειες που πρέπει να προβείτε και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα χρειαστείτε....

1. Υπεύθυνη δήλωση έτερου κηδεμόνα
2. Αίτηση εγγραφής Α΄ Λυκείου
3. Αίτηση ανανέωσης εγγραφής Β΄ και Γ΄ Λυκείου


Ενημέρωση υποψηφίων για εισαγωγή στις Ανώτατες Σχολές, Στρατιωτικές, Αστυνομικές,Πυροσβεστική, Λιμενικό, κ.λ.π.

 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ...
  • Οδοιπορικό στη Σπιναλόγκα...Το video επιμελήθηκε ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου Στέλιος Φουντουλάκης (με αφορμή την πολυήμερη εκδρομή τους στην Κρήτη το σχ. έτος 2019-2020)  Δείτε το video... 
  • Οι μαθητές μας συναντούν... τον συγγραφέα του αστυνομικού μυθιστορήματος
    Τζίμμυ Κορίνη

Χρήσιμες Συνδέσεις...

Σύνδεση

Εισάγετε το όνομα χρήστη και το συνθηματικό. Μόνο οι διδάσκοντες έχουν πρόσβαση.