3ο Γενικό Λύκειο Υμηττού


Σας καλωσορίζουμε στον επίσημο και ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο του σχολείου μας. Στις σελίδες του μπορείτε να περιηγηθείτε και να ενημερωθείτε για ό,τι συμβαίνει στο σχολείο μας. Θα βρείτε ενημερωτικό υλικό για τη δράση και τη λειτουργία του σχολείου, τη νομοθεσία, υλικό για τα διδασκόμενα μαθήματα, βιβλία για να διαβάσετε και γενικότερα απαραίτητες πληροφορίες για τον μαθητή και το γονιό.

Αγαπητές/οί  μαθήτριες/ές,

Στο σχολείο προσέρχεστε σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας, με μάσκα προστασίας προσώπου. Εύχομαι δύναμη και υπομονή  ώστε να αντιμετωπιστεί η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι. 

Καλή σχολική χρονιά
     Η διευθύντρια
Μαριλένα Α Παπαφίλη
cropped 250x150 logo comp tpipktmΨηφίστε Υπεύθυνα  !

  • Ηλεκτρονική ψηφοφορία για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄τάξης που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα: Πόλη, παιδί, μνημείο: Το κάστρο του Υμηττού. Θα μείνει ανοικτή από τις 22/5/2020 έως και τις 30/5/2019 και ώρα 19:00μ.μ.

Συνδεθείτε στο you tube για να δείτε το τρέιλερ που ετοίμασε το 3o ΓΕΛ Υμηττού για τη διαδικτυακή γιορτή λήξης στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος "Πόλη, παιδί, μνημείο". Πρόκειται μόνο για το τρέιλερ, και όχι για ολόκληρη την ταινία μικρού μήκους που, λόγω κορωνοϊού, θα ολοκληρωθεί την επόμενη σχολική χρονιά.ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ...
  • Οδοιπορικό στη Σπιναλόγκα...Το video επιμελήθηκε ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου Στέλιος Φουντουλάκης (με αφορμή την πολυήμερη εκδρομή τους στην Κρήτη το σχ. έτος 2019-2020)  Δείτε το video... 
  • Οι μαθητές μας συναντούν... τον συγγραφέα του αστυνομικού μυθιστορήματος
    Τζίμμυ Κορίνη

Χρήσιμες Συνδέσεις...

Σύνδεση

Εισάγετε το όνομα χρήστη και το συνθηματικό. Μόνο οι διδάσκοντες έχουν πρόσβαση.